Alles klopte tijdens het SomethingELS event

Wauw. Wat voelde ik mij geweldig. De dag na het event voelde alsof mijn hele huis vol met bloemen stond en ik nergens k0n lopen.

Donderdagmiddag 21 maart was het dan eindelijk zo ver. Mijn eerste echt zelf opgezette event. Het SomethingELS event, het grenze(n)loze gepassioneerde hart in De Lik in Utrecht. Ik ben zo blij dat het precies zo uitpakte als ik wilde/bedoelde. Het klopte gewoon.

De organisatie van het event zelf op de dag kon ik goed loslaten. Ik wilde het ook echt allemaal voelen. En dat gebeurde mede door de fantastische leiding van Anita Witzier, die precies de goede dingen vroeg aan zowel mij als het publiek en alles tot een gehele open sfeer maakt.  Het enthousiasme en openheid van de sprekers. Mijn organisatieteam in de gestreepte shirts die alles in goede banen leidde en de waanzinnige locatie. Daarnaast dit SAMEN doen met allemaal lieve mensen en dan de fantastische opkomst en het enthousiasme van iedereen. En dan ook nog het spetterende optreden van DancePower als afsluiter.

Mensen werden geraakt, ontroerd, zijn geïnspireerd en geprikkeld, zijn gaan nadenken over hun eigen situatie, kregen dat laatste duwtje, hebben gezien dat je een event anders kunt beleven, hebben verbindingen gelegd.

Ik heb zo ontzettend veel oprechte complimenten gehad. Het was overweldigend. Mensen vragen naar een vervolg!  Ik wilde een keer iets zelf opzetten, maar dat er nu gevraagd wordt naar een vervolg daar had ik van te voren nooit over nagedacht. Het is weer een mooie uitdaging en ik ben daardoor alweer geprikkeld.

Om geïnspireerd te worden, de sfeer te proeven en het event even kort te beleven ga naar het compilatiefilmpje.

Hierbij een fotoimpressie van de middag.

Bedankt iedereen die deze dag tot een succes hebben gemaakt:
Dagvoorzitter Anita Witzier
Alle sprekers: Pim Giel, Henk Elzevier, Annemieke Nijdam, Gijs de Vries, Leonie Gussekloo, Philip Lamers, Susanne Danielson, Marie-José Meulenbelt, Louise de Ruiter, Erik Scherder
Mijn organisatie team: André, Lars, Eva, Herriet, Margriet, Tom en Emma
Sponsor van de Silent Experience: Building on Events, Sendux Audiovisueel, Audivers
Deelnemers belevingsmarkt: 95thavenue, Ciao da Coco, RozaBlue, Werkweerleuk, Kubify, Boom zonder vruchten, CavaKoning
Fotografie: Bianca de Wit
Video: Cherry Road Media

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT