‘Denk groot en out-of-the box’! Jubileum Els4Organising

‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.’ Een waardevol inzicht waar we dagelijks gebruik van maken want het maakt dingen voorspelbaar en berekenbaar. Els4Organising wil niet voorspelbaar en berekenbaar zijn en probeert bij ieder congres of event ‘out-of-the-box’ te denken zodat een event meer beleving krijgt.

Inmiddels bestaat Els4Organising alweer bijna 6 jaar en is zij vanaf 1 september gevestigd in een nieuw inspirerend kantoor in Houten. Daar hoort natuurlijk een
out-of-the-box EVENT bij en dat werd gevierd met haar netwerk op donderdag 13 oktober jl.

Klik hier voor een videocompilatie

De gasten werden ’s middags verwacht bij het LEF Future Center in het pand van Rijkswaterstaat in Utrecht. Bij aankomst bleek er een ontruiming te zijn en stond al het personeel van Rijkswaterstaat buiten. Gelukkig bleek het later een oefening te zijn dus konden we toch op tijd beginnen bij LEF. Na het ontvangst van een goody bag met wat lekkers en andere zaken, kreeg men eerst een uitgebreide uitleg hoe het werkt om doorbraken en nieuwe denkpatronen te creëren. Hoe werkt dat in je brein? Daarna kreeg men een rondleiding in de inspirerende ruimtes met uitleg wat een omgeving/ruimte met je doet. Met veel enthousiasme werd dit alles ontvangen.

Vervolgens ging men op weg naar het nieuwe kantoor van Els4Organising in Houtens Hart Offices XL in Houten. Voor onderweg kreeg men een frisse groene appel mee met de tekst: If you want apples, you have to shake trees. Bij aankomst in Houten ontving men een heerlijke prosecco met munt en kon men het prachtige pand en kantoor bezichtigen onder het genot van heerlijke homemade gerechtjes van Els4Organising.

Het was een inspirerende en gezellig middag/avond waarbij een ieder de boodschap meekreeg om zelf ook eens de tijd te nemen om OUT-OF-THE-BOX en GROOT te denken. Els4Organising wil dit zelf ook uitdragen bij de organisatie van haar congressen en evenementen!

YOU WILL GET SOMETHINGELS

Uitleg De Ruimtes van Lef Future Center:
Deze zijn helemaal ingericht op het stimuleren en  ondersteunen van innovatieve processen en oplossingen. Daarbij baseren zij zich op moderne breininzichten uit de cognitieve psychologische en neurologische wetenschap. Tevens maken zij gericht gebruik van speciaal gecreëerde ‘sferen’, aan de hand van (wand)projecties, meubilair, kleur, geur,beeld en geluid. Pas wanneer mensen echt breken met hun bestaande denkpatronen en kaders, is er ruimte voor werkelijke vernieuwing, voor een echte doorbraak. Gedurende deze rondleiding worden al je zintuigen geprikkeld en krijg je wellicht inspiratie en Lef om je dagelijkse werkzaamheden op een andere manier te benaderen.

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT