Op zoek naar creatieve ideeën? Kom naar Ahoy!

Zoekt u nieuwe inspiratie voor uw event, een verrassende locatie of een verfrissende act of dagvoorzitter? En wilt u in een (halve) dag even bijgepraat worden en geprikkeld raken? Komt dan naar EvenementContact op 9 maart in Ahoy!

Els4Organising is vertegenwoordigd in de netwerkstand van ZEP030, waar zelfstandig event professionals uit regio Utrecht en leveranciers hun krachten bundelen. ZEP030 heeft het volgende in huis: communicatie, lachworkshop, professioneel dagvoorzitter, diverse organisatoren, event fotograaf, relatiegeschenken, DTP-er, leveranciers van totale AV oplossingen en zelfs organisator van een lasershow om uw evenement speciaal te maken.

Maakt het u nieuwsgierig? Wij zien u graag in Ahoy op het netwerkplein. Via deze registratielink kunt u zich als onze gast (kosteloos) aanmelden voor de beurs. Gebruik hiervoor de couponcode rfwwNDYYUR.

U vindt tijdens EvenementContact 2017 een zeer gevarieerd aanbod van 380 exposanten die u helpen om de kwaliteit van toekomstige events te verbeteren. Ik ga zelf ook deelnemen aan het congres “Storytelling & Branding in de Evenementenbranche”. Hier vindt u meer informatie over de inspirerende sprekers en de voorzitster Iris Hond. Het lijkt mij leuk om u te ontmoeten in Ahoy.

Voor meer informatie over de beurs klik hier

EVENTS MARKETINGSUPPORT CONGRESSES CONFERENCES INCENTIVES COORDINATION ORGANISATION COMMUNICATION PROJECTMANAGEMENTT