Historisch Dresden als lokatie voor AAEU17

In 2015 organiseerde Els4Organising al de AAEU15 meeting in Londen. Voor 2017 mocht ik het wederom organiseren maar nu in historisch Dresden.
Wederom een vol programme met een wetenschappelijk programma, maar zeker ook een sociaal programma voor partners apart, als met de leden van de AAEU. Op de vrijdag stond het bezoek aan de Meissen Porcelein fabriek op het programma voor de partners, naast een bezoek en wijnproeverij op Schloss Wackerbarth. Op de vrijdagavond vond het galadinner plaats in Schloss Albrechtsberg waarbij o.a. de LGB award werd uitgereikt aan diegene die veel betekend heeft in de urologie op het gebied van innovatie, onderzoek en praktijk en dit mee veel toewijding heeft gedaan.
De dagen werden afgesloten met een bezoek aan de musea Das Grüne Gewolbe en Alte Meister en een aansluitende cocktail op het dak van Felix, Das Lebendigen Haus met gluhwein, vuurkorven en een prachtig uitzicht over de Zwinger.

Voor de organisatie van dit bijzondere event ontving Els4Organising de volgende complimenten van een aantal professoren:

‘First of all – thanks for your professional contribution to make the meeting in Dresden very successful. As my collegue said – you are really very, very good – as always. And pleasant to work with. Please stay with us’.

‘After we had an excellent meeting last weekend here in Dresden, and got an outstanding feedback of all participants, I would like to thank you for your great support and help with the organization. Without you it would not been such a great success. Your work is highly appreciated and I really estimate your effort which you have always given, to make such a meeting like here in Dresden excellent’.

Een heel mooi event om op terug te kijken.

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT