SomethingELS event 2020 – En door! Maar dan anders

We leven in een bijzondere tijd. Veel is anders, maar hoe ga je om met de veranderende wereld? Welke gevolgen heeft dit voor je werk, hoe richt je je werk en werkomgeving in, hoe doen andere bedrijven dat, hoe combineer je thuiswerken met een gezonde leefstijl en hoe blijf je vitaal, hoe zijn anderen positief omgegaan met deze verandering?

Het is tijd om elkaar weer live te ontmoeten, informeren en inspireren! Daarom het Live Event EN DOOR! Maar dan anders dat gaat plaatsvinden op woensdagmiddag 9 september van 14.00 – 18.00 uur in Gooiland Hilversum.

Deze middag laten we je ‘anders’ beleven! Je zal tips, handvatten én energie krijgen, om vanuit een positief perspectief om te gaan met de verandering.

Els4Organising durft het aan, Gooiland Hilversum kan het aan en Show Rental doet het licht en geluid aan! Samen laten we zien dat het kan.

Durf jij het ook aan je te laten inspireren en een dosis energie te ontvangen?

Ik kijk uit naar onze ontmoeting, want we gaan samen door!

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT