Opdrachtgevers en referenties

Els heeft uiteenlopende opdrachten gedaan voor de volgende bedrijven. Hieronder vind u de bedrijven waar Els opdrachten voor heeft gedaan. Onder de logo’s vind u referenties van verschillende opdrachtgevers van Els4Organising.

En ook:
Apotheek Hoeven
Be-One
Erasmus MC
Ipsen
Leeuwen Apotheek
LeoPharma
LUMC
Openbaar Zeister Lyceum
Spruyt hillen
Takeda

Klik op onderstaande bedrijven om te zien wat Els gedaan heeft voor de betreffende bedrijven:
Rivas
Roche Pharmaceuticals

Referenties:

‘Ik heb tot nu toe twee projecten door Els laten coördineren, een congresreis naar Amerika en een tweedaagse lunchbijeenkomst in Wenen. Els heeft beide events zorgvuldig voorbereid en valt op door haar enorme drive en betrokkenheid. Els heeft een goed gevoel voor kwaliteit, maar kan daarnaast ook voor ieder budget werken en hier het maximale uithalen. Ze is sowieso zeer kostenbewust, zelfs haar verkenningstrips worden tot op de cent verantwoord, een verademing bij sommige andere bureaus! Els houdt zich aan afspraken, is proactief en erg snel in handelen en reacties. Je kunt een evenement van a tot z aan haar uit handen geven, maar bijvoorbeeld ook alleen de voorbereiding, erg prettig. Els doet alles in overleg, maar heeft zelf een duidelijke mening op basis waarvan ze aanbevelingen doet en die kun je met een gerust hart volgen.
K. Francken, Jr Product Manager & Project Manager Dermatology LEO Pharma

‘Hartelijk dank voor je enorme inzet als Project Manager voor onze projecten: 12th Meeting of the EAU Robotic Urology Section (ERUS) in Bilbao en 14th Meeting of the Association of Academic European Urologists (AAEU) in Londen. Bovenstaande projecten waren behoorlijk complex met een grote internationale participatie van professoren en wetenschappelijke programma’s met live-operaties die vanuit verschillende ziekenhuizen naar de meeting locatie gestuurd werden. Hoewel je pas kort voor de zwangerschapsverloven vantwee collega’s werd ingezet, heb je deze projecten snel en efficiënt opgepakt. Je werkte hard en was zeer gedreven om zaken tot in alle details optimaal uit te werken. Je gaf tevens blijk van een enorme servicegerichtigheid naar onze deelnemers en sprekers. Je draaide snel en makkelijk mee in ons team en iedereen vond het prettig om met jou samen te werken. Ik kan iedereen aanbevelen om met jou in zee te gaan en ik hoop zeker dat onze wegen elkaar nog eens kruisen in de toekomst.’ 
P. de Bont, Congress manager Congress Consultants/EAU

‘Els Molengraaf heeft voor ons een symposium georganiseerd. Zij heeft dit uitstekend gedaan, ze hield goed contact met ons om geen verwarring te creëren over de taakverdeling. Het symposium werd een succes, zij hield de hele dag de controle en loste problemen snel en discreet op. Bij ons volgende evenement zal ik zeker weer contact opnemen met Els Molengraaf’.
L. van Vuuren, Marketing & Sales Assistant, Ipsen

‘Els is een persoon en organisatie tegelijk. Warmte, degelijkheid, perfectionisme. Al 3 grote congressen heeft zij rond onze film premieres georganiseerd. Het kostte mij moeite om mijn zaken los te laten…had ik het maar eerder gedaan’.
P. Giel, directeur Stichting Happy Motion & aanjager Mijn Hoofd, Pijn Samen, Lymeepidemie

‘Els heeft diverse jaren als projectleider voor ons opdrachten uitgevoerd. Haar kracht ligt in haar snelle handelen en zeer klantvriendelijke benadering. Daarnaast is zij erg flexibel. Tevens zet zij zich in om nascholingen soms net een ander tintje te geven door haar eigen netwerk aan te spreken. Vaak blijkt haar input en enthousiasme een schot in de roos doordat zij goed inschat waar het publiek mee te raken is’.
A.B. Seinen, eigenaar SCEM

‘Els heeft onlangs voor de derde keer na grondige voorbereidingen een fantastisch EUCCAN (EUropean Conference on Childa Abuse and Neglect) congres georganiseerd in de Meervaart in Amsterdam. We zullen als congresorganisatie committee haar strakke aansturen, efficiëntie, en snelle, flexibele, creatieve inzet voor wat voor adhoc probleem dan ook zeker gaan missen!​’ 
M.J. van Hoof, consultant child and adolescent psychiatrist and orhtopedagoge, lid congrescommittee EUCCAN

‘Complimenten voor Els4organising! In het verleden werden in Lingesteyn regelmatig themaweken georganiseerd. Dan moest naarst het reguliere werk worden gedaan. Dit is vaak niet goed te combineren. Het is fijn dat nu iemand ‘van buiten’ zei wat er gebeuren moest, en de eind verantwoording had. Els had goede ideeën, en bij een vraag kwam er snel een antwoord via de mail. Een fijn mens om mee samen te werken! Meerwaarde: heel snel opgepakt en de vaart zat er goed in’. 
H.J. Misbeek, regiomanager Rivas Lingesteyn Leerdam

“Els kenmerkt zich door haar hands-on mentaliteit gecombineerd met een enorme drive alles tot in detail te verzorgen. Door haar gestructureerde manier van werken en behulpzaamheid kon ik altijd bij haar terecht met vragen over de status van business processen. Zij was wat dit betreft de spin in het web voor het gehele team wat de nodige rust bracht in een onzekere periode van het fusieproces waarin we zaten. Els is daarnaast een prettige collega om mee samen te werken die ondanks haar drukke agenda altijd interesse in de ander toont en energie brengt op de afdeling. Door haar gestructureerde manier van werken in combinatie met haar hands-on mentaliteit en drive tot perfectie zie ik haar naast een zeer goede assistant ook als projectmanager. Ik zou indien mogelijk graag weer met haar werken.”
W. Okkerse, Brand & Customer Manager Immunology MSD

“Ik heb Els in mijn samenwerking met haar leren kennen als een heel betrouwbare en prettige collega. Alles wat er moest gebeuren was altijd binnen korte tijd en met een hoge kwaliteit uitgevoerd. Els is zeer pro-actief en heeft altijd de status van alle projecten onder controle. Ze is een echte teamplayer, attent en heel erg gedreven om samen met het team het best mogelijke resultaat te bereiken. Els maakt bij haar opdrachten echt het verschil!
K. Thieken, productmanager Schering-Plough

“In een hele korte tijd heeft Els zich onze processen en systemen eigen gemaakt en toonde ze zich een betrokken en gedreven collega. Els is een zelfstandige, snelle werker die tot in de details zorgt dat de haar toevertrouwde opdrachten uitstekend worden uitgevoerd.
C. Kluit, Marketing Manager Oncologie Roche

“Els is een projectmanager die de zaken snel kan oppakken. Een enthousiaste dame die altijd wel in je team past. Door haar jaren lange ervaring in de farma weet Els goed met klanten te communiceren.”
E.J. Cremers, directeur Health Investment

“Wij hebben Els leren kennen als een zeer enthousiaste, hardwerkende, creatieve, inventieve en oprechte persoon. Els denkt met je mee, ze werkt snel en houdt je steeds goed op de hoogte van de laatste stand van zaken. Els is een plezierige en prettige persoon om mee samen te werken. Door haar inzet is ons evenement een enorm succes geworden”
Hendrikje van Overbeek, directiesecretaresse Catalpa

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT