Opening

Een evenement rondom de officiële opening van uw bedrijfspand moet een feestelijk moment zijn. Tijdens uw officiele opening moet alles tot in de kleinste details goed geregeld zijn. U wilt uw handen volledig vrijhouden om uw gasten alle aandacht te geven. Els4Organising kan voor u een creatieve bijzondere en niet te vergeten opening voor u organiseren voor uw officiele opening, bedrijfsopening of openingsfeest.

Henk-Jan Misbeek regiomanager Rivas Zorggroep locatie Lingesteyn Leerdam: “Complimenten voor Els4organising! In het verleden werden in Lingesteyn regelmatig themaweken georganiseerd, waaronder nu ook de officiële opening viel. Dat moest naast het reguliere werk worden gedaan. Dit is vaak niet goed te combineren. Het is fijn dat nu iemand ‘van buiten’ zei wat er gebeuren moest, en de eind verantwoording had. Els4organising had goede ideeën, bij een vraag kwam er snel een antwoord via de mail, een fijn mens om mee samen te werken! Meerwaarde: heel snel opgepakt en de vaart zat er goed in”. 

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT