Wildplukwandeling & inspirerende presentatie Lammert Kamphuis

In juli 2022 werd ik benaderd door het team van Stichting kanker.nl of ik hen mee zou willen helpen met de organisatie van het jubileum van kanker.nl 10 jaar. Ze hadden gezien hoe ik een ander event op een SomethingELS manier had vormgegeven en dat wilden zij ook voor hun jubileumjaar. We hebben veel gebrainstormd en daaruit zijn drie mooie projecten voortgekomen.

Na de 10×10 bijeenkomsten in het land, de slotconferentie in juni, vierden we gisteren (ruim een jaar na ons eerste contact) het laatste jubileumevent met meer dan 85 mensen die bijdragen of hebben bijgedragen aan het platform Stichting kanker.nl.
Samen met vrijwilligers, partners van kanker.nl en (oud)medewerkers genoot men van een wildplukwandeling, een heerlijke vegetarische lunch bij Moestuin Maarschalkerweerd en een inspirerende bijdrage van filosoof Lammert Kamphuis. Lammert brengt op een sprankelende, frisse en toegankelijke manier de filosofie op je over waar je echt iets aan hebt.

Wat heb ik met veel plezier meegedacht aan de opzet van de drie projecten en de uitvoering daarvan. Het was een fijne samenwerking en ik voelde mij als freelancer onderdeel van een team.

We hebben 4 oktober met z’n allen een mooi jubileumjaar afgesloten.

En deze mooie aanbeveling mocht ik ontvangen van Chris Fentener van Vlissingen, directeur van Kanker.nl:

Els was onze steun en toeverlaat in het organiseren van het jubileum programma ter gelegenheid van 10 jaar kanker.nl. Dit bestond uit 10 bijeenkomsten met kankerpatiënten en naasten in het land bij IPSO centra en een afsluitend congres met de netwerkpartners van Stichting Kanker.nl. Het is erg fijn samenwerken met Els. Ze komt met voorstellen en vraagt door tot alles concreet en duidelijk is. Ze parkeert vragen als er nog even geen antwoorden zijn. Ze gaat dan wel alvast mogelijkheden inventariseren. Overall let ze steeds goed op uitvoerbaarheid en kosten. Op de dag zelf is ze de spil van de organisatie zonder op de voorgrond te treden. Kortom: een super fijne partner.

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT