Actie ‘Nederland helpt Nepal’ en Els4Organising draagt drie dagen een steentje bij aan de actie

Amsterdam, 1 mei 2015 – 8,6 miljoen euro voor Nepal opgehaald
Giro555 riep – samen met NPO Radio 2, RTL, SBS en regionale zenders – heel Nederland op om in actie te komen voor de slachtoffers in Nepal.

Els4Organising hielp drie dagen met veel enthousiasme belangeloos mee met de organisatie van deze actie.

Vanuit De Hallen in Amsterdam zond NPO Radio 2 op vrijdag 1 mei de hele dag live uit.

In de studio schoven bekende Nederlanders zoals o.a. André van Duin, Victor Brand, Sophie Hilbrand en Diederik Samon aan aan het digitaal panel.
Daarnaast traden artiesten op als Ellen te Damme, Sharon, NIelse Geuzebroek, De Kik e.a.. Vanaf dezelfde locatie deden programma’s van onder de NPO, RTL en SBS verslag van het verloop van actiedag. In het 555-Café roepen BN’ers heel Nederland op om in actie te komen.

Gijs de Vries, directeur van het Rode Kruis en actievoorzitter van Giro555 : “De nood in Nepal is heel hoog. Er is nú geld nodig om de hulpverlening verder uit te breiden. Daarom is het geweldig dat de omroepen en zenders zo met ons in actie willen komen om de Nationale Actie een verdere impuls te geven.”

Actievoorzitter De Vries noemde het een hartverwarmende dag. Met het geld dat is binnengekomen wordt de directe nood gelenigd. Het wordt ook gebruikt voor wederopbouw.

De hulporganisaties benadrukken dat ook nog na vandaag kan worden gedoneerd.

Klik hier voor de beelden van NOS Journaal 1 mei 2015

Een mooie ervaring met een bijzonder actieteam.

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT