Anders werken in de veranderende wereld

De wereld staat op dit moment op zijn kop. De week na de eerste persconferentie van Mark Rutte was ik even van slag. Hoe gaat de toekomst er nu uitzien en natuurlijk ook de toekomst van Els4Organising. Wat kan en mag nog wel? Want we gaan door de coronacrisis naar een 1,5 meter samenleving. Maar hoe moet dat dan als je een congres wilt organiseren, hoe kun je nu met artsen naar een internationaal congres? Ik wilde direct aanpakken, meldde mij bij allerlei organisaties aan als vrijwilliger want ik wilde iets betekenen voor de zorg. Ik wilde nuttig zijn, nu ik voor mijn gevoel even niets kon doen. Maar tegelijkertijd wilde ik ook op een somethingELS manier aan mijn netwerk laten weten dat ik mee kan denken hoe nu op een andere manier doelgroepen te bereiken. En zo ontstond een idee voor dit filmpje.

Klik hier of op onderstaande foto voor het filmpje.

 

Ik hoop dat het af en toe een lach op je gezicht weet te geven en je kan inspireren.
En wie weet kan ik je helpen?!

Els4Organising denkt graag met je mee hoe nu toch doelgroepen te benaderen op een ‘andere’ manier.

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT