Creatief bezig met LEF in rood

Brainstormen voor de invulling van een event helpt door van te voren al een moodboard te maken. Wat komt er bij je op als er al een thema is. Google op de themawoorden en maak een moodboard.
Als bestuurslid en voorzitter van de themacommissie van het netwerk Entre Femmes heeft Els een brainstormavond belegd voor de organisatie vanwege het 20 jarig bestaan van Entre Femmes. Ze heeft een ieder gevraagd een moodboard te maken zodat je van te voren al iets hebt om mee verder te werken. Els is van te voren al aan de slag gegaan en heeft het moodboard meegestuurd met de uitnodiging voor de brainstormavond. Men heeft dan al een idee hoe dit te maken. Om hiermee bezig te zijn wordt je steeds creatiever.  Als men dan van te voren hierover heeft nagedacht kan er de betreffende avond sneller besloten worden wat te doen. Want het werk voor de organisatie van de themaavonden, lustrum en bestuursactiviteiten komt allemaal naast het uitvoeren van de projecten en opdrachten. De avond heeft op deze manier veel ideeen opgeleverd en zal hopelijk leiden tot een prachtig lustrum op donderdag 26 oktober as.

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT