De juiste zorg en de juiste informatie op de juiste plek -Citrienfonds

De toekomstbestendigheid van de zorg is een grote maatschappelijke uitdaging. VWS startte in 2014 het Citrienfonds. De afgelopen jaren hebben de umc’s binnen de vijf programma’s van het Citrienfonds samen met andere partijen gewerkt aan initiatieven voor de juiste zorg met de juiste informatie op de juiste plek. Wat de resultaten van de meer dan honderd projecten zijn en welke impact zij hebben op de zorg, stond centraal tijdens dit Inspiratie event vol beleving met o.a. games, workshops, Lagerhuisdebat olv Tom van ‘t Hek, Pecha Kucha presentaties, Motivatiepresentatie Jan van Setten, muzikaal intermezzo van Onwijze Zorgwijven en dit alles onder leiding van dagvoorzitter Inge Diepman. Dank NFU & Inge voor de fijne samenwerking.  Dank NFU & Inge Diepman voor de fijne samenwerking.

Wil je weten welke Citrienfondsprojecten gaande zijn in de ziekenhuizen? Of zoek je een specifiek project van het Citrienfonds? Op de website van het Citrienfonds (www.citrienfonds.nl) staan meer dan 100 projecten met links naar de uitgebreide achtergrondinformatie of klik hier.

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT