De Letselschade Raadsdag 2015 Going Up!

Van ingesleten patronen naar inventieve oplossingen en van dichtgespijkerde processen naar handelen volgens de menselijke maat; De Letselschade Raadsdag 2015 draagt het motto: ‘Going up!’ Centraal in het programma voor het jaarcongres staan de diverse vernieuwingen in de letselschadebranche.

Prominente sprekers zoals prof. mr. Ton Hartlief, senior raadsheer mr. Renate Dozy en prof. mr. Arno Akkermans lieten in het plenaire ochtendprogramma zien dat dit een gemiste kans is.

Tijdens de lunchpauze kon men zich laten inspireren en informeren op de Informatiemarkt. Verschillende aanbieders van herstelgerichte diensten presenteerden zich aan de deelnemers en lieten hen kennis maken met hun aanbod.

In het middagdeel van het congres konden de deelnemers kiezen uit diverse workshops. In het Herstelcafé was het mogelijk op basis van uitdagende casuïstiek nieuwe manieren te beproeven om letselschadeslachtoffers te ondersteunen.

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT