EN DOOR! Maar dan anders – SomethingELS event 9 september 2020

We leven in een bijzondere tijd. Veel is anders, maar hoe ga je om met de veranderende wereld? Welke gevolgen heeft dit voor je werk, hoe richt je je werk en werkomgeving in, hoe doen andere bedrijven dat, hoe combineer je thuiswerken met een gezonde leefstijl en hoe blijf je vitaal, hoe zijn anderen positief omgegaan met deze verandering?l

Els4Organising heeft het initiatief genomen om een eigen event te organiseren en heeft daarbij een mooi programma gemaakt hoe om te gaan met deze veranderende tijd. Ik verdien hier niets mee en iedereen die hier aan meewerkt doet dit belangeloos. Ik vind het mooi om iets ‘SAMEN’ neer te zetten en vind het tijd om elkaar ook weer live te ontmoeten, informeren en inspireren.

Deze middag laten we je ‘anders’ beleven! Je zal tips, handvatten én energie krijgen, om vanuit een positief perspectief om te gaan met de verandering. Met o.a. Peter van der Veer, commercieel directeur Jaarbeurs, Jochem Uytdehaage, Barbara Barend en Richard de Hoop.

Durf jij het ook aan je te laten inspireren en een dosis energie te ontvangen? Meld je dan aan voor het SomethingELS event ‘En door! Maar dan anders’ van woensdagmiddag 9 september van 14.00 – 18.00 uur.

Els4Organising durft het aan, Gooiland Hilversum kan het aan en Show Rental doet het licht en geluid aan! Samen laten we zien dat het kan.

Je gaat anders naar huis dan je binnen kwam.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting, want we gaan samen door!

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT