Filmpremière en Congres Mijn Hoofd in Eigen Hand – 14 januari 2016

Ger, Mijn Hoofd In Eigen Hand‘ is de vervolgfilm op Mijn Hoofd In Jouw Handen, waarin de hoofdpersoon Ger, ex-docent verpleegkunde als kritische Alzheimer patiënt werd gevolgd. De première wordt wederom met een congres opgeleverd in het Filminstituut Nederland EYE te Amsterdam.  Het congres ‘Wie neemt de regie bij dementie?‘ staat in het teken van een jaar WMO, de gemeentes en de nieuwe innovaties rond Alzheimer.

De uitdaging van Ger is om nuttig te zijn voor de maatschappij, maar ook de omgang met zijn omgeving, seksualiteit en de regie over zijn financiële situatie en persoonlijke wensen rond de ziekte spelen een belangrijke rol. Wat regel je bij de notaris, met je familie, met je zorgverlener en vooral met jezelf?

Els4Organising verzorgde de logistieke organisatie rondom het eerste event in 2014 in EYE en werd grandioos ontvangen en was vijf maanden voor dato al uitverkocht. Het event op 14 januari 2016 wordt o.a. ingevuld door Burgermeester Eberhard van der Laan, Prof. Erik Scherder, Jan Slagter en Adelheid Roosen, maar er zijn veel meer toppers! Wederom verzorgt Els4Organising de logistieke organisatie van dit prachtige event.

Voor het programma ga naar www.mijnhoofd.com. Voor direct inschrijven klik hier

Voor de trailer klik hier

 

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT