Groot denken: Meewerken aan het Eurovisie Songfestival

Groot denken, dacht ik toen Duncan Laurence in 2019 het Eurovisie Songfestival won. Als zzp’er was ik natuurlijk wel zo realistisch dat ik dit natuurlijk nooit zelf zou kunnen organiseren. Maar er werd een mogelijkheid geboden om als vrijwilliger mee te werken aan dit bijzondere event. Ik meldde mij aan en hoorde eind februari dat ik was uitgekozen om een steentje bij te dragen voorafgaand en tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Wel als vrijwilliger, maar aan zoiets groots wil je toch meewerken als eventmanager.

Helaas is ook dit event geannuleerd. Heel begrijpelijk. Misschien krijg ik volgend jaar opnieuw de kans om hieraan mee te mogen werken?!

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT