Heb jij een tip voor de patiënt van morgen?

Kanker.nl bestaat 10 jaar en grijpt de gelegenheid aan om vooruit te kijken naar de komende 10 jaar. 

Het aantal mensen met kanker blijft groeien, terwijl de zorg krimpt. Dit betekent dat de patiënt meer en meer zelf moet gaan doen. Ook onderlinge steun zal belangrijker worden. Maar hoe? Wat heb je nodig om zelfredzaam te zijn? In dit jubileumjaar gaat kanker.nl op zoek naar oplossingen, door met veel mensen in gesprek te gaan.

Samen met het team van kanker.nl mag ik 10 bijeenkomsten in het land organiseren waarbij we gaan onderzoeken welke hulp mensen elkaar kunnen bieden en hoe we dit kunnen organiseren. 

We nemen een speciale jubileumkoffer met ons mee waarin we ideeen verzamelen. Op 15 juni ,tijdens de slotconferentie op @landgoeddehorst, overhandigen we deze koffer aan belangrijke vertegenwoordigers van de overheid en zorg. Zo weten zij wat er speelt bij de mensen om wie het gaat en kan kanker.nl samen met hen aan de slag.

Vrijdag 17 februari 2023 mochten wij de aftrap doe bij Adamas in Nieuw-Vennep. En ook door mijn eigen ervaring kon ik nog tips geven. Het was een bijzondere en geslaagde middag met mooie dialogen en een koffer vol ideeen. Voor de aankleding en borrel kon ik mijn creativiteit vanuit @studio-leev ook nog heerlijk kwijt. Trots dat ik met het team van kanker.nl hieraan mee mag werken. 

Klik hier voor een compilatie van de middag.

Foto’s @jeannettescholsfotografie

#zelfredzaamheid #kanker #zorg #samen #zorgsector #zorgenwelzijn #team  #samenwerken 

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT