Het swingendste congres van Nederland – Miracles of Music

Er is maar één congres in Nederland waar het onmogelijk is om rustig op je stoel te blijven zitten: Miracles of Music over de invloed van muziek op je brein, gezondheid en welzijn.

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Els4Organising, als vaste event- en projectmanager van de Stichting Happy Motion, wederom een congres met het team. Dit keer rondom de documentaire Mind & Music waar Pim Giel alweer druk mee bezig is.  Dit jaar zal het congres nog meer inhoudelijke diepgang hebben en zal het voor een bredere doelgroep zijn, t.w. professionals uit cure, care (V&V, VGZ, GGZ), forensisch, welzijn, onderwijs en overheid.

Miracles of Music vindt plaats in het Gooiland Theater op dinsdag 12 november 2019 – vlak voor de zesde Europese Dag van de Muziektherapie.

Deze keer bieden we een podium aan met onder andere neuromusicoloog Arthur Jaschke, de hoogleraren Hans Jeekel en Iris Sommer, neurowetenschapper én klarinettist Ben van Cranenburgh en psychiater én violiste Esther van Fenema. Daarnaast verheugen we ons op de bijdrage van Trijntje Oosterhuis die niet alleen komt zingen maar ook een muzikale workshop verzorgt. Onze dagvoorzitter combineert cabaret en muziek; Vincent Bijlo.

Naast boeiende plenaire presentaties zijn er tal van interactieve sessies en maarliefst 26 workshops en 5-minuten-pitches met nieuwe ideeën voor meer muziek in de zorg. Dat wordt nog moeilijk kiezen! Verder presenteert filmmaker Pim Giel zijn nieuwe documentaire “Mind & Music”. En natuurlijk valt er ook volop te genieten van muziekHier lees je alvast meer over de inhoud.

Ook is er dit jaar weer een belevingsmarkt rond muziek in de zorg. Diverse instellingen, bedrijven en natuurlijk onze sponsoren zorgen voor een bont palet aan stands en acts. Mocht je nog tips hebben, laat het mij weten.

Voor meer informatie zie www.miraclesofmusic.nl/congres.

 

 

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT