H2roadtrip – 12.000 km zonder uitstoot langs de Europese kust in 100 dagen

EEN NIEUWE UITDAGING

Waterstof speelt een belangrijke rol bij het halen van de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs voor 2030. De afgelopen tien jaar sprak men altijd over waterstof als brandstof voor de toekomst. Wij willen de wereld laten weten dat de toekomst is begonnen.

In april 2024 ga ik samen met mijn man Andre Molengraaf (o.a. directeur en eigenaar van H2storage), van Oslo (Noorwegen) naar Istanbul (Turkije) langs de Europese kust, in 100 dagen, door 14 landen, om te laten zien dat het mogelijk is om volledig op waterstof te rijden met alleen water als uitstoot. In alle 14 landen organiseren wij een event om het gebruik van waterstof, de tanks en de opslag te promoten.

Wij gaan bewijzen dat met de juiste opslag en planning er geen beperking is om de transitie naar waterstof echt in gang te zetten. Wij rijden in een combinatie van een H2X Warrego, de eerste beschikbare waterstof pick-up truck, en een speciale zelfontworpen en zelfgebouwde trailer camper (tiny house on wheels), die is uitgerust met extra H2storage tanks om de energieopslag te vergroten en een actieradius tot 1.100 km te bereiken.

De energie, om in onze camper te wonen, bestaat uit een brandstofcel van 5 kW, die de waterstof omzet in elektrische energie voor koken, warm water en andere elektrische huishoudelijke apparaten voor dagelijks gebruik. Ook plaatsen we zonnepanelen op het dak van de trailer voor extra schone energie.

We zijn allebei twee enthousiaste ondernemers en ruim 30 jaar getrouwd. We houden allebei van werken, innoveren, creëren, reizen en een uitdaging aangaan. Deze roadtrip combineert dit allemaal. Tijdens deze roadtrip organiseren we in elk land informatie- en promotie-events over waterstof. We informeren dan over de laatste ontwikkelingen van de waterstofindustrie en hoe we meer dan 12.000 km door heel Europa kunnen afleggen.

Daarnaast blijven we natuurlijk op afstand aan onze andere projecten werken.

Wil je ons volgen? Of ben je geïnteresseerd om ons te steunen om te bewijzen dat de toekomst van waterstof is begonnen? Bezoek onze website www.h2roadtrip.com

#hydrogen #zeroemission #green #events #roadtrip #entrepeneurs #global#europe #energy  #storage #h2roadtrip

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT