Inspireren en verbinden. Citrienfonds: Samen!

‘Leuk en goed georganiseerde sessie!’, ‘Waardevolle & informatieve middag’, ‘De bijeenkomst was zeer verhelderend en interactief’, ‘Mooie sprankelende voorbeelden, word er helemaal enthousiast van’. Zomaar wat reacties op het online event Citrienfonds: Samen! van donderdag 22 april 2021.
Een bijeenkomst van het Citrienfonds (een initiatief van Nederlandse Federatie van Universitaire Medisch Centra en ZonMw) om samen geïnspireerd te raken en gemotiveerd de rest van de weg af te kunnen leggen naar goede, toegankelijke en betaalbare zorg.

In het eerste deel bekeken we inspirerende praktijkvoorbeelden van de programma’s: Doen of Laten? Regionale Oncologienetwerkenwerken, Registratie aan de bron en het programma e-health. Vervolgens gingen de deelnemers met elkaar in gesprek over overstijgende thema’s zoals implementatie en borging.

Fijn dat iedereen zo enthousiast was en geïnspireerd werd. En zoals een van de deelnemers ook zei: ‘Hopelijk de volgende keer weer LIVE’. Natuurlijk zou ik dat ook het liefst weer doen, maar ik zie ook dat online of hybride ook goed werkt als de techniek goed is georganiseerd en je een goede sprankelende moderator hebt. Dank ook Emmelie Zipson en KAS Meeting-Eventlocatie voor hun bijdrage en Anne Schurink, Fleur Evers en Jikke Assen voor de fijne samenwerking.

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT