Inspiring Work Break 2024 – Vrouwelijke ondernemers inspireren en geïnspireerd worden!

Wij hebben weer een Inspiring Work Break gepland voor 2024 en wel in een prachtige luxe B&B, vlakbij de stranden en mooie gekleurde kliffen van de Algarve.

Ga je mee van 2 t/m 6 oktober? Vijf dagen waarin je met andere vrouwelijke ondernemers los komt van je dagelijkse werkzaamheden.

Ga je voor inspiratie, activiteiten rond een thema en tijd voor jezelf?

We gaan energie opdoen op een comfortabele en inspirerende plek tussen de sinaasappelbomen. Inspireren en geïnspireerd worden. Niet alleen door de omgeving maar ook door elkaar. Als deelnemer verzorg je zelf een van de workshops rond een thema op een door jou gekozen plek in de Quinta.
De rode draad van deze After Summer Break is The power of …..
Denk aan The power of life, nature, simplicity, work, people, family,  …..
Tijdens de workshops en activiteiten onderzoek je wat voor jou dit thema inhoudt.

Wat ga je doen?
Dagelijks plan je een dagdeel voor je eigen dingen; bijvoorbeeld dat plan uitwerken waar je maar niet aan toekwam, eindelijk rust om een boek lezen of wandelen in de prachtige natuur. Daarnaast staat elke dag een ondernemers-gerelateerd item op het programma waarbij je getriggerd wordt over je eigen ondernemerschap na te denken en eventueel te delen.
Ook gaan we eropuit, bijvoorbeeld een tripje naar een van de historische stadjes, een wandeling, naar het strand, of iets anders wat de groep leuk lijkt om te doen.

Waar verblijf je?
Alsof je zo een woonmagazine instapt… Rufino Quinta is een oase van rust op een kwartiertje rijden van de kliffen en stranden van de Algarve. Je verblijft in je eigen uniek ingerichte ruime appartement met eigen badkamer en een goed bed (met linnen beddengoed). Voor je huisje ligt een heus terras met zitje. Ontdek ook de prachtige tuin en het design zwembad met ligbedden.

Wie zijn de overige deelnemers?
In totaal zijn we met 8 vrouwelijke ondernemers. Vrouwen met stijl en ervaring, die iets te vertellen hebben en beschikken over een flinke dosis positieve energie! Vragen die herkenbaar zijn liggen op het gebied van innovatie, persoonlijke en zakelijke groei.

Wat is de planning?
We vertrekken op woensdagochtend en we sluiten de trip af met een actief bezoek aan de prachtige oude binnenstad van Faro op zondagmiddag! Je kunt zelf eventueel nog een aantal dagen aan je reis vastplakken, mocht je dat willen.

Jouw investering:
De kosten bedragen € 1.095,- per deelnemer (excl. BTW).

Inclusief:
– 4 overnachtingen in je eigen hippe appartement met eigen badkamer
– 4x ontbijt, lunch & diner
– Organisatie van deze break

Exclusief:
– Drankjes bij het eten en andere momenten
– Retourvlucht naar Faro
– Autohuur, benzine-, tol- en parkeerkosten
– Evt. extra kosten (bijv. yogales, groepsactiviteiten buiten het programma)
– Reis- en annuleringsverzekering

NB: De Inspiring Work Break is aftrekbaar als bedrijfsontwikkeling (75%)

Als je inschrijft dan is het definitief en kun je niet meer kosteloos annuleren. Wel zou je je plek natuurlijk aan iemand anders kunnen geven of kunnen verkopen aan een deelnemer die binnen de groep past. Let er dan wel op dat de vlucht niet kosteloos kan worden omgeboekt.

Ben jij enthousiast en ga je mee met deze inspirerende break?

Geef je dan vóór 1 februari 2024 op.

Bij je inschrijving ontvangen wij graag je aanbetaling van 50%.

We hopen dat je net zo enthousiast bent als onze eerdere deelnemers!

Meer weten?
Els Molengraaf – els@els4organising.nl of 06 – 222 85 442

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT