Ken je dat? Je hebt alles tot in de puntjes gepland en dan loopt het toch nog mis. 

Het overkwam ons bij de Samen Leren Leven Inspiratiemiddag van vorige week donderdag van KSU. Ondanks een grondige voorbereiding met het team, @Milouska Meulens (dagvoorzitter), de sprekers, de gespreksleiders en de locatie/techniek, ging het helaas mis met de 50 break-out sessies. Door technische problemen (met Zoom) was het niet mogelijk de break-out sessies op te starten. Wat er precies fout ging wordt nog verder onderzocht door zoom. Dan moet je dus niet in de stress raken, maar kijken wat er  wel kan. We hebben er gelijk op geanticipeerd en dat werd zeer gewaardeerd, zie onderstaande reactie van de voorzitter van CvB.

 Heel veel dank voor de organisatie van de inspiratiemiddag. Jullie hebben met het team voor de KSU een nieuwe standaard gezet. Het was uitstekend voorbereid, de keuze voor de gasten was uitstekend, het programma zat samenhangend en logisch in elkaar en de locatie was top. Natuurlijk was het erg spijtig dat er door overmacht iets misging. Een goede collega appte me: “het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat”.  Dat laatste jullie als team heel professioneel, heel rustig (terwijl de stress/ ergernis voelbaar was) én vanuit het positieve (wat kan er wel, hoe lossen we dit op). Nogmaals veel dank en veel waardering voor jullie allen. 

 ‘Hulde voor jullie en alle sprekers voor het snelle omschakelen!’

‘Een dik compliment voor de professionele opzet van het programma! Het feit dat de breakoutrooms niet lukken, doet daar niets aan af. Geweldig geïmproviseerd.’

 Aan het eind van de inspiratiemiddag hebben we nog veel gelachen met het optreden van Urgert & Van Deudekom. Zo eindigde dag toch nog met een enorme lach op ons gezicht, ondanks hetgeen wat stress opleverde die middag.

Voor alles 850 deelnemers (schoolleiders, leerkrachten en staff) was er een gezond en lekker hapje en drankje geregeld voor in de pauze door @pureandeasy. En hoe gaaf zijn de gekleurde potloden van Belgische chocolade van @MABON in de kleuren van het logo van de KSU (echt SomethingELS). Zo leuk ook om met lokale ondernemers samen te werken en elkaar het eea te gunnen en dan met elkaar de tasjes langsbreuken bij de scholen. Dat maakt het organiseren van een event nog leuker.

 

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT