Live surgeries tijdens congres in Brugge

Communiceren met een collega arts terwijl hij aan het opereren is en zien wat hij aan het doen is, zowel in het lichaam van de patient, als de bediening via de robot, is toch een unieke manier van ervaring opdoen. Meerdere keren werd er tijdens het ERUS17 congres verbinding gemaakt met de OK in een ziekenhuis in Brugge. Vele Europese artsen konden tijdens dit congres wat een wetenschap platform is voor elke uroloog die geïnteresseerd is in de laatste technische ontwikkelingen binnen de urologie, de nieuwe robottechnieken zien en ervaren. Niet alleen via de live operaties, maar men kon ook zelf oefenen met de robot tijdens de Hands-On Trainingen (HOT).

Het congres vond plaats van 24-27 september 2017 in het Concertgebouw in Brugge en deels in het NH Hotel Brugge, waar ook de faculty verbleef. De deelnemers die vanuit heel Europa kwamen verbleven in de verschillende hotels in het mooie historische Brugge.

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT