Londen AAEU Meeting 2015

De European Academy of Urology heeft Els4Organising gevraagd de 14e meeting van de Association of Academic European Urologists (AAEU) te organiseren voor hun leden en partners. Deze meeting vond plaats in Londen.

Een bijzondere meeting met 72 professor Urologen uit Europa die lid zijn van de AAEU en elkaar ieder jaar in december zien om 3 dagen kennis uit te wisselen op hun vakgebied. Daarnaast zijn hun partners (55) hierbij ook uitgenodigd en vindt er rondom het wetenschappelijke programma een mooi sociaal programma plaats om te netwerken. De eerste dag werd men ontvangen in het Rosewood Hotel in Londen middels een welkomstdiner. De volgende dag startte het wetenschappelijke programma met meer dan 35 presentaties en een speciale uitreiking van een Honorary Fellowship in het Royal College of Surgeons of England. Voor de partners was er een socialprogramma met een bezoek aan de Crown Jewels Tower of London, een heerlijke lunch in Brasserie Blanc en een tour in Covent Garden. ’s Avonds werd men in black tie verwacht in het Huntarian Museum voor een cocktail met aansluitend een galadiner in de Edward Lumley Hall. En natuurlijk gingen na het diner de voetjes van de vloer! De volgende ochtend starrte om 08.00 uur het wetenschappelijke programma weer en ging het hele gezelschap, inclusief partners, op de Erasmus boat voor een City Cruise over de Thames. Het programma werd afgesloten met een farewell dinner in Simpson’s in the Strand. Een unieke belevenis vol afwisseling met zeer tevreden leden en zeker voor herhaling vatbaar!

Voor een compilatiefilmpje klik hier

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT