Lunchen met Ramon Beuk tijdens roadshow Catering Lokaal

In een even korte als wervelende roadshow praatte Ramon Beuk ons 23 april jl. bij over de jongste innovaties op culinair gebied van Catering Lokaal in De Woonindustrie. En uiteraard bleef het niet bij praten. Zoals je van Ramon mag verwachten, spatte de passie de pan uit en liet hij samen met Catering Lokaal zijn exclusieve gasten maar al te graag meegenieten van de inspirerende smaaksensaties.

Tasty vegan, no-waste, circulariteit, lokale smaakmakers…  na deze even spraakmakende als smaakmakende lunch wisten we alle ins en outs van gezonde congres- en eventcatering, waarbij de alom gevreesde energie-dips definitief tot het verleden behoren. Een mooie manier om zowel een locatie, catering en wetenswaardigheden te laten ervaren in een korte tijd!

De slogan van Catering Lokaal is: Wat je van dichtbij haalt is lekkerder!

Daar zijn zij van overtuigd. Zij speuren daarom voor elk evenement samen met hun kok de regio af naar de allerbeste lokale leveranciers. Of het nu voor een congres, bedrijfsfeest, galadiner, beurs of ander evenement betreft. Zij vinden altijd de juiste leveranciers met de beste producten.
Want waarom de lekkernijen van ver halen als er zoveel geweldigs in de buurt te vinden is? Catering Lokaal brengt deze leveranciers samen voor jouw evenement. Mensen die met hart en ziel hun producten maken, het telkens weer perfectioneren en het tot een specialiteit verheffen. Met liefde gemaakt met enkel kakelverse producten; echte ambacht noemen ze dat. Zo ontstaat eten waar de passie vanaf straalt… en dat proef je!

Zij zorgen voor de coördinatie en de eenheid op het gebied van uitstraling en beleving op elk niveau. Catering Lokaal staat voor Lokaal Verantwoord Ondernemen. En stimuleren daarmee de lokale economie.

Een paar weken na het event kregen we een leuk persoonlijk klein boekje waar ze nog even kort en bondig terug willen laten blikken op deze roadshow.
Heel leuk!

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT