Meet & Greet Citrienfonds 2017

Soms kon ik dit jaar niet op meerdere plekken tegelijk zijn want E4O mocht ook de Meet & Greet Citrienfonds organiseren voor de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU). Maar vanwege een congres in Barcelona kon ik zelf niet onsite zijn, maar door een goede voorbereiding, overdracht en een overzichtelijk draaiboek hebben Eva en Els van Els4Organising en succesvol congres neergezet samen met het team van de NFU.

Heel fijn ook dat je zo met anderen kunt samenwerken. Want als Els van Els4Organising kun je niet altijd alles alleen en is het fijn dat je andere professionals kunt inzetten zodat je een klant niet hoeft teleur te stellen en alles gewoon door kan laten gaan.

‘Complimenten. Het was een inspirerende en goed georganiseerde bijeenkomst waarbij de deelnemers zich naar mijn mening volop uitgenodigd voelden om ook met elkaar informatie te delen’.

‘Je bent een topper! Ik weet dat je op de dag zelf een lijntje had met de dames tijdens het congres in Nederland terwijl je in Barcelona was… zo ben je en dat maakt ook wie je bent! Iedereen was enthousiast en ook de sfeer was goed. Bedankt.’

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT