Inspiring Work Break

Gun jij jezelf een bijzonder cadeau?
Neem dan deel aan de Inspiring Work Break van Els & Els. Tijdens deze break van vijf dagen kom je met een groep van 8 vrouwelijke ondernemers even los van je dagelijkse werkzaamheden. Ervaar het om eens even offline te gaan. Om energie op te doen op een comfortabele en inspirerende plek. Inspireren en geïnspireerd worden. Niet alleen door de omgeving maar ook door elkaar. Want als deelnemer verzorg je zelf een van de workshops en laat je de groep kennismaken met iets waar jij blij van wordt of veel van weet vanuit je eigen vakgebied.

Wat ga je doen?
Dagelijks plan je een dagdeel voor je eigen dingen; bijvoorbeeld je nieuwe ondernemingsplan uitwerken, een boek lezen of wandelen in de prachtige natuur. Daarnaast staat elke dag een ondernemers-gerelateerd item op het programma waarbij je getriggerd wordt over je eigen ondernemerschap na te denken en eventueel te delen. Ook plannen we gezamenlijke dingen, bijvoorbeeld naar een authentiek marktje, een wijnproeverij of iets anders wat je leuk lijkt om te doen.

Waar verblijven we?
Op een bijzondere locatie in Andalusië (Spanje) of Puglia (Italië), omringd door rust en ruimte. Je logeert in je eigen kamer of deelt een kamer met een van de andere vrouwen.  Elke ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt, lunch of diner in de eetkamer of op een van de verschillende terrassen. Maar natuurlijk genieten we ook een keer van een lunch en diner in de prachtige omgeving. Wij hebben de exclusieve beschikking over de B&B waar we verblijven. Dat betekent dat we de ruimte hebben en dat je zelf kunt kiezen waar jouw workshop het best tot zijn recht komt: aan het zwembad, op een beschut zonneterras of onder de olijfbomen. Kijk vooral bij onze voorgaande reizen voor de beelden!

Wie zijn de overige deelnemers?
In totaal zijn we met 8 vrouwen die hun eigen bedrijf hebben opgebouwd en na de eerste jaren in stabieler vaarwater zijn gekomen. Vrouwen met stijl en ervaring, die iets te vertellen hebben en beschikken over een flinke dosis positieve energie! Vragen die herkenbaar zijn liggen op het gebied van innovatie, persoonlijke en zakelijke groei.

Wat is de planning?
We vertrekken meestal op woensdagochtend (of anders dinsdagavond) en we sluiten de trip af met een actief bezoek op zondag op een mooie plek! Je kunt zelf eventueel nog een aantal dagen aan je reis vastplakken om verder te werken.

Jouw investering:
De prijzen fluctueren per jaar, maar liggen rond de € 950,= en € 1.250,=.

Inclusief:

– 4 overnachtingen in een comfortabele kamer*
– 4x Ontbijt, lunche & diner
– Autohuur
– Organisatie van deze break
– Get Inspired Work book

Exclusief:
– Drankjes bij het eten en andere momenten
– Retourvlucht naar Bari
– Evt. extra kosten (bijv. yogales, groepsactiviteiten buiten het programma, benzine-, tol- en parkeerkosten)
– Reis- en annuleringsverzekering

*één- of twee persoonskaper, prijs is afhankelijk van wel/niet delen van een kamer

NB: De Inspiring Work Break is aftrekbaar als bedrijfsontwikkeling (75%).

Heb je interesse?
Els Molengraaf – els@els4organising.nl of 06 – 222 85 442)
We kunnen dan een afspraak maken om kennis te maken en bekijken of je in de groep past. We willen namelijk het liefst zoveel mogelijk diversiteit in de groep om zoveel mogelijk inspiratie op te doen.

We hopen dat je net zo enthousiast bent als onze eerdere deelnemers! Kijk naar de reviews op Els4Organising

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT