Mens en natuur met elkaar verbinden – een spoedklus tussendoor

Mens en natuur met elkaar verbinden, dat was 14 jaar lang de missie van directeurJelle de Jong van IVN, Instituut voor natuureducatie
Deze missie zal hij voortzetten bij WWF-Netherlands (Wereld Natuur Fonds), waar hij vanaf komende maand aan het roer zal staan.

De collega’s van IVN wilden graag een mooi afscheid organiseren en hebben mij vorige maand gevraagd hierin wat sturing te geven. Het was een hele korte termijn klus, maar ik vond het te leuk om hen te helpen een mooi en afwisselend programma neer te zetten, om Jelle te bedanken voor het fantastische werk dat hij de afgelopen jaren heeft verricht bij IVN.

Het was een mooie inspirerende bijeenkomst in het prachtige Koninklijk Instituut voor de Tropen | Conferences & Events
Onder leiding van collega en dagvoorzitter Daphne Teeling hebben we met Daan Bleichrodt Renske Visscher Sylvia Spierts-Brouwer@Marieke de Vrij Hans G. teruggekeken naar de hoogtepunten die IVN mede door Jelle heeft mogen beleven. Het programma werd ook mooi afgewisseld met een muzikaal intermezzo door harpiste Lies Joosten, die speciaal een nummer van de Dire Straits had ingestudeerd, één van Jelles favoriete bands.

Bedankt ook Brenda Bosma Marjolein van der Gaag Rob Meijers en Susan van Os voor de leuke samenwerking.

Benieuwd naar wat voor mooi werk IVN allemaal doet? https://lnkd.in/ersFndP5

Klik hier voor het compilatiefilmpje van de middag.

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT