Moeder en dochter werkzaam in hetzelfde beroep

Zo gaaf. Met mijn dochter Eva Molengraaf in @vrouw_nl met een artikel over zo moeder zo dochter. Beide werkzaam in de congressen en evenementenbranche en in coronatijd een giftshop begonnen met handgemaakte producten (hout, stof, rubber, koperdraad etc), aangevuld met ingekochte items onder de naam LEEV. Een combinatie van de letters van onze namen Els & Eva en daarnaast staat LEEV synoniem voor ‘leef’. Geniet van het leven, oude materialen nieuwe leven in blazen, babyitems voor het ‘nieuwe’ leven.
Het is zo gaaf om samen te werken met je dochter in zowel de events als giftshop. Heel trots!
Bedankt @vrouw_nl voor deze exposure, Chantal Spieard voor de prachtige foto’s, de mooie visagie van @Joëlle Romita en het Interview door @VivienneGroenwoud. Het was een leuke dag om mee te maken, zie ook de backstage foto’s onderaan het artikel.

En ook werden we kort daarna gevraagd voor een interview in de extra bijlage Baan Dichtbij van BDU Media (verspreiding aan 140.000 huishoudens in omgeving Houten, Bunnik, Zeist, Wijk bij Duurstede). Ook weer zo’n mooi artikel over ons ondernemerschap als zzp’er in de eventbranche en daarnaast eigenaren van Studio LEEV (www.studio-leev.nl) en via sociale @studio_leev. Het ontstaan van beide passies van ons beiden. Wij bieden iets bijzonders en zoals ik vaak in mijn organisatorische werkzaamheden vaak zeg: als je mij inschakelt krijg je somethingELS.
Ook kunnen we zorgen voor leuke sprekerspresentjes als bedankje voor een bijdrage/presentatie. Daarnaast kunnen we ook leuke relatiegeschenken, kerst- en kraampakketten verzorgen voor bedrijven.

Hopelijk inspireren we anderen. Want als je iets met passie doet en hard werkt krijg je er veel positieve energie voor terug.

 

 

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT