Move knowledge not patients tweedaags congres

Een mooi initiatief van een reumatoloog (Deborah van der Stoep) en een orthopeed (Paul Koning) om medisch specialisten en huisartsen met elkaar in contact te brengen middels een virtueel meedenkconsult.
Zo ontstaan er betere verwijzigingen. Dit gaat middels een samenwerkings’hub’ op de Siilo app.
Op woensdag 6 en donderdag 7 november willen zij dit ook lijfelijk laten beleven middels een tweedaags event op Landgoed De Horst in Driebergen. Kleinschalig op een mooie en bosrijke omgeving. Een perfecte combinatie van leren en beleven. Samenwerken, inspireren en innoveren staan centraal op dit tweedaags event Move Knowledge Not Patients.
Els4Organising is blij en trots dat zij dit mag mee helpen organiseren en het event op een SomethingELS kan laten beleven.

Laat je inspireren tijdens de woensdagavond met bevlogen sprekers over succesvolle en minder succesvolle anderhalve lijnsinitiatieven.
Ga transmuraal en multidisciplinair in kleine workshops met uiteenlopende onderwerpen op de donderdag. Het centrale thema deze dag zal zijn: “De oudere patient”.

Dé kans om nieuwe kennis op te doen, multidisciplinair te leren en de medisch specialisten en huisartsen van het platform te ontmoeten.

Binnenkort meer informatie op www.moveknowledgenotpatients.nl.

 

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT