Naast LINDA. magazine, nu ook magazine ELS4ORGANISING.

In het afgelopen jaar heeft Els4Organising mooie en uitdagende projecten mogen uitvoeren. Zijn er buitenlandse reizen geweest, is er verhuisd naar een nieuw kantoorpand en is het eigen Out-of-the-box event georganiseerd vanwege het 6 jarig bestaan van Els4Organising.

En met dit event houdt het niet op. Er is een speciale uitgave van het magazine Els4Organising. gemaakt. Het magazine omvat omschrijvingen van de projecten die Els4Organising de afgelopen 6 jaar heeft uitgevoerd, staan er tips in van mooie locaties, inspirerende sprekers en nog veel meer. Want ook dit heeft zij naast het organiseren van alle events met veel passie en enthousiasme gemaakt. En het bewijs ligt er nu dat je met passie en enthousiasme ver kunt komen!

Ben je nieuwsgierig geworden naar het magazine en wil je hem ontvangen? Els gaat op pad met haar tijdschrift om je persoonlijk het magazine te overhandigen en je het allerbeste te wensen voor het nieuwe jaar.

Wil je alvast het magazine ontvangen en/of een afspraak maken?
Bel dan met 06 – 222 85 442 of mail els@els4organising.nl.

Maak je zelf een afspraak met Els dan zal ze per bezoek een donatie doen aan het Rode Kruis (de organisatie waar voor zij in 2015 drie dagen geheel vrijwillig heeft meegewerkt aan de actie Nederland helpt Nepal).

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT