Nieuw kantoor Els4Organising

Vanaf 9 maart werk ik vanuit een nieuwe werkplek. Ruim 4 jaar werk ik nu voor mijzelf en had een heerlijk kantoor thuis. Toch merk ik dat zakelijk en privé toch wel af en toe door elkaar heen lopen. Daarnaast mis ik de bedrijvigheid om mij heen. Om mij volledig te kunnen focussen op mijn werk en geïnspireerd te worden door andere ondernemers om mij heen, heb ik nu een eigen werkplek in het Ondernemershuis Houten. Een plek waar ik ook mijn afspraken en vergaderingen kan plannen met verschillende opdrachtgevers.

Ik hoop dat mijn huidige opdrachtgevers en potentiële klanten mij weten te vinden, nu en in de toekomst op Nieuwe Schaft 1G, 3991 AS Houten.

Mocht u een keer willen komen kijken, naar mijn werkplek en of ik iets voor u zou kunnen betekenen? Bel dan voor een afspraak op 06 -222 85 442.

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT