Op weg naar andere zorg. Een koffer vol ideeën – Jubileum Stichting kanker.nl

We gaan naar een toekomst waarin het aantal mensen met kanker blijft groeien, terwijl de zorg krimpt. Dit betekent dat patiënten meer zelf moeten gaan doen. Ook onderlinge steun zal belangrijker worden. Maar hoe? Wat hebben mensen met kanker nodig om zelfredzaam te zijn?

Met 10 bijeenkomsten door het hele land heeft Stichting kanker.nleerder dit jaar tips van patiënten hierover opgehaald. Al deze tips voor de toekomst zijn verzameld in een grote jubileumkoffer want Stichting kanker.nl viert dit jaar hun 10 jarig jubileum en wil vooruitkijken.

Afgelopen donderdag stond de jubileumkoffer op het podium van de slotconferentie op Landgoed de Horst.

Onder begeleiding van Inge Diepman ging men met de inhoud van de koffer aan de slag. Men werd uitgedaagd door Marjolijn Olde Monnikhof, Adjunct-Directeur van het Sociaal Cultureel Planbureau, Jerzy Soetekouw, Algemeen Directeur Vereniging Humanitas en Nicole Spieker, CEO PharmAccess Foundation op het thema zelfredzaamheid.

Men werd ontvangen door mooie harpmuziek met wapperende gekleurde linten, gezonde decoratie en heerlijke vegetarische broodjes.
En voor het eerst in mijn carrière hadden we zelfs buiten een registratiebalie, cocktailbar met mocktails en smoothiefietsen.

Het was een fantastische zomerse bijeenkomst die nieuwe inspiratie, ideeën en samenwerkingen op heeft geleverd voor de komende 10 jaar! Zo leuk dat ik ook hier weer mijn creatieve inbreng qua styling in kon zetten. Het was een middag om nooit meer te vergeten.

#somethingELS #conferentie #event ##zelfredzaamheid #organisatie #inbreng #styling #ideeën #creatief

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT