Registratie aan de bron moet dóór! Daar was iedereen het over eens

Het Citrienfonds: juiste zorg, juiste informatie, juiste plek programma Registratie aan de bron van NFU (Nederlands Federatie van Universitair Medische Centra) loopt ten einde. Het werk is echter nog lang niet gedaan. Dáár was iedereen het unaniem over eens tijdens de hybride slotbijeenkomst die afgelopen vrijdag in het Muntgebouw Utrecht plaatsvond.

Registratie aan de bron moet dóór! Dat lieten alle betrokken partijen luid en duidelijk horen in een rondetafelgesprek op de slotconferentie van het Citrienfondsprogramma op 11 maart 2022. NFU, NVZ, FMS en V&VN willen zo snel mogelijk in gesprek om te bepalen welke gegevens als eerste landelijk aangepakt moeten worden voor eenduidige registratie en uitwisseling, inclusief duidelijke deadlines.

We hebben maanden aan dit event gewerkt en de meesten zagen we vrijdag voor het eerst live. Het event zou eerst live plaatsvinden. Maar het werd toch weer onrustig vanwege corona. Wat doen we? Toch maar hybride dan? Een beperkt aantal werd uitgenodigd om live aanwezig te zijn, de rest voor online.. Maar toen mocht er toch weer meer, dus besloten we om toch meer mensen live uit te nodigen. In deze tijden blijf je meebewegen.

En wat was het een geslaagde dag. Mede dankzij de fijne samenwerking met het team en het enthousiasme en professionaliteit van Sabine Uitslag die de dagvoorzitter was.

Voor een verslag van de dag klik hier.

Voor een impressie van de dag kijk vooral naar de foto’s, gemaakt door Jeannette Schols.

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT