Rivas Waerthove, fris, smaakvol en van alle tijden

Na ruim drie jaar van nieuwbouw en renovatie werd het compleet vernieuwde verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht van Rivas donderdag 26 maart 2015 officieel geopend. De gasten werden ontvangen door in Dickens stijl geklede dames en Vadertje Tijd. Na enkele toespraken werd de, door de Vrienden van Waerthove geschonken, klok onthult door twee bewoonsters (waarvan één van de dames maar liefst 105 jaar is). Tijdens de onthulling werd men toegezongen met een op maat geschreven openingslied. Ondanks de regen was het een geslaagd event waarbij duidelijk de tijd van toen naar nu als rode draad door de middag liep.

Reactie van Twan van den Munckhof (regiomanager Rivas Waerthove): ‘De officiële opening is voortreffelijk gelopen. Alles liep precies zo als het zou moeten. Er was rust in de organisatie, de sfeer was goed, geen logistieke belemmering. Kortom complimenten voor de organisatie van deze dag’.

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT