Site Inspection Vascular Course in Valencia

Nu ik toch in Spanje was voor de Inspiring Spring Break kon ik goed een site inspection in Valencia doen voor een Vascular Course die ik samen met HIppocrates Medical Services organiseer voorafgaand aan het ESVS congres. Dus bleef ik 1,5 dag langer en had ik afspraken met verschillende hotels en restaurants. Valencia is een prachtige stad en ook goed te overzien dus deed ik alle afspraken op de fiets, zoals een echte Nederlander betaamd. Goed kijken naar de ligging van de hotels en restaurants, wat zijn de mogelijkheden rondom het hotel zodat je zo min mogelijk transfer hoeft te regelen. En de zon scheen ook nog op de betreffende dagen. Nu maar hopen dat het in september ook zulk prachtig weer is en men naast het inhoudelijke deel van de course ook nog een klein beetje Valencia in de zon mee kan pakken…….

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT