SomethingELS event – donderdagmiddag 21 maart 2019

Vaak hoor ik van mensen om mij heen: Wat heb jij toch een fantastisch werk. En dat heb ik zeker. Ik kom op de mooiste plekken, zie de mooiste dingen en geniet ervan als ik mijn creativiteit kwijt kan in een event of congresreis. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Dan voel ik mijn passie voor dit vak.

Soms kan ik mijn creativiteit en passie niet helemaal kwijt. Ik houd van beleving en ben er van overtuigd dat die beleving van groot belang is, want er wordt zoveel georganiseerd en je moet je onderscheiden! Niet alleen maar zenden en ontvangen, maar interactie, mensen prikkelen en inspireren zodat ze na het event naar huis gaan met meer energie dan ze binnenkwamen en het event niet meer vergeten!

Daarom dacht ik: waarom organiseer ik niet een eigen event. Dan kan ik heel mijn hart in dit event leggen. Ik wil mijn passie laten zien en mensen inspireren.
Het word dan echt een SomethingELS event. Het thema van dit SomethingELS event is dan ook: Het grenze(n)loze gepassioneerde hart! En de dagvoorzitter is Anita Witzier!

 

Heb jij ook een passie? En doe je er al iets mee? Wil jij geïnspireerd worden en gepassioneerde verhalen horen van mensen die met hart en ziel hun werk uitvoeren? Wil jij eens zien dat je informatie op een andere manier kunt overbrengen? Zodat mensen dat event nog lang herinneren? En de boodschap zo beter blijft hangen?

Graag nodig ik je uit om 21 maart 2019 naar het SomethingELS event Het grenze(n)loze gepassioneerde hart van Els4Organising in een SomethingELS locatie in Utrecht te komen.

Want tijdens het SomethingELS-event  zul je op een andere manier beleven hoe je informatie over kunt overbrengen en zo de boodschap beter blijft hangen. Je hoort mooie inspirerende verhalen van o.a. Gijs de Vries, voorheen directeur van het Rode Kruis die als stelling heeft: Als je luistert naar je hart, dan klopt hetPim Giel, filmmaker, initiatiefnemer en directeur van Stichting Happy Motion zal zich op een andere manier laten zien waarom hij gepassioneerd is door de kracht van kwetsbare mensen en Dr. Henk Elzevier vertelt zijn bedgeheimen. Al je zintuigen worden die middag geprikkeld en je wordt verrast met verhalen, interactie en veel beleving!

Noteer donderdag 21 maart 2019 van 14.00 – 18.15 uur in je agenda en klik hier om je in te schrijven als je zeker wilt zijn van een plaats.

En ken je iemand die ook interesse zou hebben in dit event, laat hem of haar het dan weten.  Iemand die wellicht het laatste duwtje nodig heeft om zijn/haar passie verder uit te werken?! Of iemand die interesse heeft in hoe een congres/event anders te laten beleven.

Voor meer informatie zie programma en sprekers.

You will definitely get somethingELS!

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT