En door – NIET DOOR – en weer door!

Met pijn in mijn hart heb ik moeten besluiten om het SomethingELS event En door! Maar dan anders van woensdagmiddag 9 september as. te cancellen vanwege een te beperkt aantal deelnemers.

Het leek zo’n mooi initiatief, waar ik me met hart en ziel op had gestort. Het zijn moeilijke tijden en juist ook in de eventbranche waarin ik werkzaam ben. Met dit project wilde ik positief bezig zijn en laten zien dat je niet bij de pakken neer moest gaan zitten en dat live ontmoeten ook kan op 1,5 meter afstand en met andere aangepaste maatregelen. Hoe naar en vervelend alles nu ook is, we moet wel door.

Positieve en inspirerende verhalen, veel beleving middels muziek, cabaret, beweging en ontmoeting waren het plan om bovenal ook weer energie op te doen en te laten zien hoe om te gaan met de verandering.

Het heeft helaas niet zo mogen zijn, al wilden velen meewerken aan dit project en waren velen enthousiast over dit event en waren ze ervan overtuigd dat het weer een succes zou worden. Daarom doet het ook extra pijn.

Het was een mooi project om aan te werken. Ik heb leuke gesprekken gehad met velen en ben heel blij dat men mij het vertrouwen gaf dat ik in staat zou zijn om een mooi event neer te zetten waar zij onderdeel van zouden uitmaken. Maar blijkbaar was het nog niet de tijd om dit te laten plaatsvinden. Ik wil daarom bij deze dan ook alle sprekers en andere betrokken bedanken voor hun enthousiasme om mee te werken aan dit event.

Na deze moeilijke beslissing kreeg kreeg ik ontzettend veel hartverwarmende reacties en ik kreeg zelfs bossen bloemen toegestuurd. En er ontstond ook weer een leuk initiatief om toch nog een borrel te doen op het dakterras Roeff van  op woensdag 9 september. De dag waarop het event plaats zou vinden. En daar komen ook weer veel reacties op. Dus met een deel van de deelnemers en sprekers gaan we toch elkaar ontmoeten. En door!!

Een aantal reacties:
‘Wat jammer dat het event niet doorgaat. Maar ik snap je afwegingen. Makkelijk gezegd hoor, maar zo vaak heb je een brainwave en zie je weer mogelijkheden. Dan denk ik, hoe verzint Els het! Die mogelijkheden komen ook vast en zeker weer’.

‘Els, wat ontzettend jammer. Je hebt wel helder en “bij jezelf” de redenen geformuleerd. Ik gun je zoveel meer, en net wat je zegt, er is nog steeds toekomst en dergelijke evenementen zullen juist hard nodig zijn. Misschien blijkt later wel dat je de voorloper was op dergelijke bijeenkomsten. Heel veel sterkte gewenst’.

‘Jeetje Els,  wat jammer om jouw bericht te lezen dat het niet door gaat. Ik keek er naar uit. En zo stoer van je dat je dit hebt opgezet. Vreselijk balen!’

‘Ach Els wat balen! Er zit zoveel energie in. Aan je inzet kan het niet liggen. Keep up the good spirit!’

‘Oh jeetje Els, dat is wel heel teleurstellend en zuur ….  Je hebt met deze voorbereidingen ongetwijfeld ook ergens op positieve wijze aan bijgedragen en zaadjes geplant, ook al wordt dat nu op korte termijn nog niet zichtbaar. Het lijkt me heel pittig en zorgelijk om in jouw schoenen te staan als zelfstandig eventmanager. Maar jou kennende gaat het zeker goed komen’.

‘Moedige beslissing Els!’

‘Aan de positieve energie en jouw drive heeft het zeker niet gelegen Els! Dank hiervoor’.

‘Wat een verdrietig bericht! Jammer dat het niet doorgaat. Wat verschrikkelijk balen voor je na al het werk en positiviteit dat je erin hebt gestopt. Heb je de moed en het lef om iets te organiseren en dan melden zich niet genoeg mensen aan. Ik had me erop verheugd om er weer even uit te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en weer inspiratie te krijgen en je had (nu al) iets heel moois neergezet’. Ben je ook nog weer superdruk om alles af te zeggen. Wat mij betreft laat je het registratie geld staan voor een volgend event van jou, want ik weet dat die er gaat komen als de tijd er rijp voor is! Nou veel sterkte Els!’

‘Wat ontzettend, ontzettend jammer. Je hebt het zo fantastisch bedacht en geregeld en ik had me er zo op verheugd! Voor jouw initiatieven en voor hoe je het in Corona tijd oppakte heb ik veel bewondering. Mijn complimenten’.

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT