Terugblik mooi geslaagd ‘Hart van Goud’

Terugblik naar een mooi geslaagd ‘Hart van Goud’ evenement. Hoe mooi is het om zowel oud als nieuwe medewerkers met elkaar te verbinden tijdens een symposium. Men werd ontvangen door de Queen of Hearts en via een speciaal gemaakt corridor met lichtflitsen op het bonzen van het hart (van 3×3 van piepschuim met projectie van het logo) ging men de zaal in. Daar hing een scherm van 15×6 meter (wat nog nooit eerder in de Van Nelle Fabriek had gehangen). Dagvoorzitter Harmke Pijpers (BNR Nieuwsradio) nam de gasten (artsen, onderzoekers, oud-medewerkers, fellows en stakeholders) in vogelvlucht mee naar het verleden, het heden en vooral de toekomst van het Erasmus MC Thoraxcentrum. Dit alles in een op het podium gecreëerde huiskamersetting. Harmke interviewde onder meer cardiologen van toen en nu. Daarnaast waren er presentaties van o.a. Prof.dr.ir. Wim van Saarloos, Jacques Souquet, Prof.dr.ir Ton van der Steen en Prof.dr. Hans van Leeuwen. Het programma werd afgewisseld met een optreden van een Quadro Flamenco en een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt theaterstuk door Maartje en Kine.

Na het symposium startte het feest voor alle personeelsleden van het Thorax Centrum Erasmus MC. Tijdens het feest werd er heerlijk gegeten van alle verschillende foodbuffetten en liep er een mobiele DJ rond die verschillende verzoekjes draaide. Men kon een geprinte pannenkoek eten, je kon een 3D geprint blokje kaas in de vorm van een hart nuttigen en een nitro ijsjes als toetje. Als knaller van de avond was Shirma Rouse er met haar band om de avond af te sluiten.

Klik hier kun je de aftermovie van het symposium vinden.
Klik hier
vind je de aftermovie die wij vanuit Els4Organising hebben gemaakt om eens te laten zien hoe het er vooraf en tijdens een evenement van Els4Organising aan toegaat.

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT