Wat kan het MKB vandaag al met waterstof – Kick-off event H2roadtrip 2024

Vanaf eind april  ga ik samen met mijn man Andre Molengraaf (o.a. directeur en eigenaar van H2storage), van Oslo (Noorwegen) naar Istanbul (Turkije) langs de Europese kust, in 100 dagen, door 14 landen, met als doel emissieloos te reizen en te leven en de veelzijdigheid van waterstof als duurzame energiebron te benadrukken. In alle 14 landen organiseren wij een event om het gebruik van waterstof, de tanks en de opslag te promoten. De H2roadtrip!

Voor ons vertrek organiseren wij een Kick-off event bij KWR Water Research Instituut in Nieuwegein, een uniek evenement waarbij MKB-bedrijven de kracht van waterstofmobiliteit zullen demonstreren. Ontdek hoe waterstof niet alleen de toekomst is, maar ook nu al een duurzame realiteit kan zijn.

Waterstof in de schijnwerpers
Tijdens de inloop krijgt men de unieke kans om diverse hedendaagse toepassingen van waterstof te bekijken, zoals bouwmachines, lichte- en zware bedrijfsauto’s, generatoren en mobiele laadoplossingen. Daarnaast presenteren wij onze aangepaste pick-up truck en ons eigen gebouwde tiny house on wheels, uitgerust met twee waterstoftanksen H2 generator, waarmee we de H2roadtrip zullen maken.

In het plenaire programma gaan we o.a. in gesprek met ervaringsdeskundigen uit de sectoren transport, luchtvaart, scheepvaart, energietransitie en overheid, onder leiding van dagvoorzitter Alice Krekt, directeur van NLHydrogen en leren we van de ervaringen Van waterstof als veelzijdige energiedrager. Voor meer informatie klik hier.

Of meld je hier aan en beweeg mee naar een groenere toekomst!

Voor elke registratie planten wij een boom via Trees for all en krijg je toegang tot de exclusieve pagina op onze website waar je ons kunt volgen via video’s.

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT