Werken en leren in het veranderende zorglandschap – Health Learning Summit Noordhoff Uitgevers


Als er een sector is waar veel gebeurt dan is het de zorg wel. Veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op, ernstige personeelsproblemen dreigen en kwaliteit & veiligheid wordt strak gemonitord. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor het werken en leren in de zorg, nu en in de toekomst? Dit alles kwam aan de orde tijdens de Health Learning Summit die ik voor Noordhoff mocht organiseren. Met maarliefst 47 sprekers, 41 break-out sessies, een energieke Energy Up, gebruik van congres app, live voting en informatiemarkt in het prachtige Gooiland in Hilversum (www.gooilandevents.nl) 
en dit onder leiding van de enthousiaste en kundige Inge Diepman. Fijn om veel complimenten te krijgen van zowel deelnemers, sprekers en opdrachtgever voor de professionele organisatie. Een mooie dag die ik weer heb neer kunnen zetten voor Noordhoff Uitgevers.

Voor een sfeerimpressie klik hier.

Fotografie: Stella Dekker

EVENEMENTEN OPENINGEN CONGRESSEN SEMINARS PERSONEELSFEESTEN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE NASCHOLINGEN BEURZEN ENTERTAINMENT SYMPOSIA MARKETING PROJECT MANAGEMENT